Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σύγχιση για το αν το Fall Guys: Ultimate Knockout θα προστεθεί στο Xbox Game Pass

*
Πριν από 6 μήνες, το Fall Guys: Ultimate Knockout έφτασε το PlayStation 4 μέσω της συνδρομητικής υπηρεσίας PlayStation Plus. Από τότε, το παιχνίδι έχει γίνει exclusive για την κονσόλα της Sony ενώ ταυτόχρονα είναι διαθέσιμο στο PC. Το ερώτημα που επικρατεί στη κοινότητα είναι το πότε το battle royal της Devolver Digital θα έρθει σε άλλες πλατφόρμες, όπως το Xbox και το Nintendo Switch.

Πρόσφατα, λοιπόν, ένα 'παιχνιδάκι' ανάμεσα στους λογαριασμούς του Fall Guys: Ultimate Knockout και του Xbox UK στο Twitter τάραξε λίγο τα νερά, κάνοντας αρκετούς να πιστευούν ότι σύντομα το παιχνίδι θα έρθει στο Xbox Game Pass. Έπειτα ακολούθησε μια απαντήση σε ένα χρήστη από το λογαριασμό του Xbox Game Pass στο Instagram, που έλεγε πως το παιχνίδι θα "προστεθεί σύντομα". Αν και αρκετοί ήταν αυτοί που μοίρασαν την απάντηση αυτή σαν απόδειξη, ο επίσημος λογαριασμός του Fall Guys: Ultimate Knockout στο Twitter αρνήθηκε αυτή την είδηση, λέγοντας πως το παιχνίδι δεν θα προστεθεί στη συνδρομητική υπηρεσία.


Όλα τα παραπάνω δημιούργησαν μια σύγχιση στους fans του παιχνιδιού, με πολλούς να ρωτάνε αν άλλαξαν τα πλάνα ή αν οι δύο εταιρίες διαφώνησαν κάπου. Βέβαια, δεν πάει να πεί πως το παιχνίδι δεν θα λανσαριστεί σε άλλες πλατφόρμες επειδή δεν θα προστεθεί στο Xbox Game Pass.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*